Tomáš Plekanec: Nemoc v rodině a odchod z Brna!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec s dcerou Leontýnkou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2020 16:32

Tomáš Plekanec odchází i z Brna! Dnes nečekaně oznámil, že z osobních důvodů končí v Kometě. V jeho rodině se objevila nemoc, kvůli které musel ze dne na den přehodnotit své plány!

Zpráva o konci hokejisty Tomáše Plekance z rodinných důvodů se objevila na oficiálních stránkách brněnské Komety. Majitel Komety Libor Zábranský přiznal, že ho to mrzí, zároveň ale dodal, že jsou situace v životě, kdy je rodina naprostou prioritou.

Plekanec v Brně žil se svou přítelkyní Lucií Šafářovou a jejich dcerkou Leontýnkou, za Kometu hrál od konce roku 2018. „Bylo to pro mě těžké rozhodnutí, ale měl jsem pro ukončení angažmá v Kometě vážné osobní důvody,“ uvedl sám hokejista.

Proč vlastně skončil, následně popsal i na svém facebooku. „Milí fanoušci Komety, tato zpráva se mi nepíše lehce. Měl jsem sportovní cíl, hrát v této výjimečné organizaci a vyhrát titul. Kometa je ambiciózní klub, kde hokej každý miluje. Stejně jako já. Rád bych ve spolupráci pokračoval, stejně tak Kometa. Nic nestálo v cestě, bohužel moje mamka onemocněla a rádi bychom jí s celou rodinou byli na blízku,“ uvedl sportovec a trojnásobný tatínek. Kromě dcery má totiž se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou dva syny. 

Kvůli nemocné mamince teď ale narychlo změnil všechny plány. „Vím, že jí naše přítomnost hodně pomůže. Tituly a sportovní kariéra nejsou všechno. Nemám žádný plán B. Bylo to čistě naše rodinné rozhodnutí. V kariéře bych chtěl pokračovat, hokej pořád miluju, ale co bude dál se rozhodne v dalších týdnech,“ dodal.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová HC Kometa Brno