Příšerné, hrozné! Popálená Týnuš Třešničková to pořádně schytala!

Třešničková, Týnuš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2020 15:35

Týnuš Třešničková (24) má na sociálních sítích spoustu fanoušků. Ti jí navzdory jejím jizvám, které jí zůstaly po nehodě při ohnivé show, pravidelně píší, jak je nádherná a úžasná. Jenže To se teď změnilo! Stačila jedna fotka a její followeři jsou hodně znechucení!

Týnuš už se ze svých zranění způsobených ohněm oklepala. A i když má na těle ještě spoustu jizev, nebojí se ukázat v šatech, prádle nebo plavkách. Jenže právě jedna z takových fotek teď její fanoušky spíše znechutila!

Youtuberka na ní pózuje v ložnici. V pozadí je vidět postel i skříň. Všechny ale upoutal spíše její obličej. Týnuš předvedla pořádný „duck-face“ a podle většiny názorů i hodně nepřirozený obličej a postoj těla. „Ježíši Marjá proč? Vždyť to nepotřebuješ,“ kroutí hlavou jedna z příznivkyň Týnuš. „To je filtr nebo ta fotka je celá zvláštní? Na obličeji tmavé čmouhy a ta pusa to je děs,“ přidala se další.

Nadšeni nejsou ani pánové. „Promiň ale vypadáš po botoxu jako Ken a Barbie dohromady... brrrr,“ vzkázal youtuberce fanoušek Martin. „Přeretušované,“ myslí si Kamil. Fanoušci byli opravdu nemilosrdní. „No jako postava dobrý, ale ten obličej nechápu (příšerný),“ píše se v dalším komentáři.

A i když se našli tací, kteří se Týnuš zastali, kritika se sypala dál. „Tak tahle fotka je asi ta nejošklivější, co tu máš. Vypadáš jak po nepovedené plastice. Pokřivená a s kachními rty,“ píše další diskutující. „Asi ji štíply včely nebo vosy do rtů, je jich teď všude moc, má hodně nateklé rty,“ směje se jí jiný pisatel.

„Když někdo neumí používat úpravy neměl by to dělat nohy jsou hodně nepovedeně upravené,“ kárá influencerku paní Eva. „Buďme upřímný, vypadáte tady opravdu uměle, staře, nehezky. Nic proti zvětšeným rtům, ale toto je nepovedené. S obočím bych to už nepřeháněla a boky nejsou reálné, jsou nepřirozené, fotka se vám úpravou celá rozjela. Někdy je méně více a nechápu, proč si na sociálních sítích lidé tak lžou,“ dodala jedna ze zklamaných followerek.

Témata: Týnuš Třešničková