Alice Bendová a plastiky: Je to prý o vkusu! Jaký je ten její?

Alice Bendová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 14:51

Není žádným tajemstvím, že mnoho hereček se svěřuje do rukou plastických chirurgů. Platí to i v případě Alice Bendové? Nová posila oblíbeného seriálu Slunečná prozradila víc.

Alice Bendová zažívá pracovně nabité léto, protože naskočila do rozjetého vlaku jménem Slunečná. Televizní produkce si ji vybrala do role doktorky plastické chirurgie. Jaký je její osobní vztah k tomuto lékařskému oboru?

Herečka přiznala, že celkem kladný. „Nechci vypadat v šestačtyřiceti na šedesát, to ostatně nechceme nikdo. Ale mám za to, že musíme přírodě zároveň povolit, aby nám ukázala, co jsou to vrásky,“ přiznala v rozhovoru pro idnes.cz s tím, že čas od čas zajde na botox.

Ona sama prý našla člověka, kterému důvěřuje. „Nechci nic, co by mi nafouklo tváře, rty… Nechci mít nepřirozeně vypnutý obličej a v ordinaci, kam chodím, to dobře vědí. Je to ale i o vkusu,“ připustila. Někteří lidé to podle ní mají „hozené jinam“.

„Líbí se jim přeplácané, tak trochu cirkusové věci, dům si postaví v moderním baroku, a tak potom na balkoně u barokního zábradlí bude stát třeba paní, která má rty jako kačer. Všechno to k sobě vlastně bude ladit,“ dodala Bendová.

Témata: Alice Bendová