Jaromír Jágr zklamal? Konečně se dočkal zastání ohledně elektrokola!

Jaromír Jágr a Petr Větrovský 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 14:11 | Aktualizováno: 11. srpna 2020 9:42

Jaromír Jágr nedávno zklamal jiného českého vrcholového sportovce, protože se objevil v reklamě na elektrokola. Sám hokejista si z toho udělal srandu, nakonec se ale přece jen dočkal zastání.

Jaromír Jágr už před časem udělal reklamu na elektrokola, nejspíš ale nečekal, že se kolem toho po pár měsících rozpoutá bouřlivá debata. Stačilo, aby se o něm v souvislosti s ní kriticky vyjádřil nejlépe placený český sportovec současnosti Tomáš Satoranský.

Jágr vzal celou věc s humorem, což ukázalo video, na kterém dostal otázku, zdali má vůli. „Já nemám. Já mám elektrokolo, ty vole. Já si to vyjedu,“ nechal se legendární hokejista na záběrech slyšet.

U těchto slov byl přítomen i jeho dobrý kamarád, promotér Petr Větrovský, kterému však Jágrova odpověď nepřišla dostatečně adekvátní situaci. Na obranu olympijského vítěze se proto postavil sám a basketbalistovi Chicaga poslal jasný vzkaz.

„Jestli budeš ještě v 48 letech hrát, budeš vítěz všeho, co vyhrát šlo, a budeš se starat o svůj klub, tak naprosto pochopím, že uděláš pro sponzora klubu reklamu. Doufám, že se toho dožiju, abych to viděl. Úcta je asi v nedohlednu. Ještě že Jarda skončil jen pro tebe a sám skončit nehodlá,“ řekl dle webu isport.blesk.cz.

Témata: Jaromír Jágr Petr Větrovský Tomáš Satoranský (basketbalista)