Krásná Andrea Pomeje: Jednou fotkou rozpálila všechny fanoušky!

Andrea Pomeje 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. srpna 2020 10:19 | Aktualizováno: 10. srpna 2020 22:05

Andrea Pomeje (32) ví, jak rozpálit své fanoušky! V horkém počasí předvedla své dokonalé tělo v průhledném oranžovém prádélku!

Víkendové horké počasí dalo nám všem zabrat. Jakákoliv aktivita je v těchto tropických dnech velmi náročná. Své o tom ví i dýdžejka Andrea Pomeje, která počasí přizpůsobila svůj sobotní program.

„...tak jsme tak nějak prospali celou neděli. Přišli jsme o něco??“ směje se Andrea na Instagramu. Přidala i velmi dráždivou fotografii z koupelny, která mnohé pořádně rozpálila! Podívejte se sami ve fotogalerii. 

Na snímku toho totiž ukázala opravdu hodně – včetně bradavek! „Jooo je to průhledný! Nechtělo se mi to zamazávat! Beztak už to všichni znáte z Playboye,“ dodala dýdžejka, která své tělo ukázala i pro oblíbený pánský magazín. „Božský tělo! Tak co by se nevystavovala,“ ´pochválil ji jeden z fanoušků.

Další samozřejmě zajímalo, jak se Andrea udržuje ve formě. „Sport moc ne! Ale hodně jsem změnila stravu!“ přiznala dýdžejka. „Minimalizovala jsem špatné sacharidy /cukry/ snažím se jim úplně vyhýbat! Jedla jsem během karantény fakt špatně,“ práskla na sebe.

To se teď ale změnilo. „Oblíbila jsem si potraviny jako je burgur, guinea, fazole... jim hodně zeleniny, saláty. Čistím střeva tím, že piju každé ráno teplou vodu s citronem a drceným lněným semínkem! Chodím na zábaly, které urychlují metabolismus! A je mi skvěle,“ dodává krásná tmavovláska.

Témata: Andrea Pomeje