Monika Absolonová vzpomíná: Vypadalo to růžově, ale zdání klame!

Monika Absolonová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. srpna 2020 9:28

Monika Absolonová bude na poslední roky jednoho dne vzpomínat a nejspíš si bude říkat, že šlo o jedno z nejšťastnějších období jejího života. Co tomu ale předcházelo? Zpěvačka se rozhodla říct fanouškům, co se jí honilo hlavou.

Monika Absolonová oslaví v září 44. narozeniny a v životě to dopracovala do bodu, kdy si rozhodně nemá na co stěžovat. S partnerem má dva krásné a zdravé syny, což je zkrátka to nejdůležitější ze všeho.

Byly ovšem doby, kdy si jen myslela, že je se vším spokojená. „Přátelé, teď na mě na facebooku vyskočila jedna vzpomínková fotka, 7 let stará… Byla jsem v New Yorku v Central Parku a fotil to můj brácha,“ svěřila se na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova), Srp 5, 2020 v 5:22 PDT

Následně zpěvačka vyjmenovala, na co všechno mohla být tou dobou hrád. „Tenkrát jsem byla sice krásně štíhlá, relativně úspěšná, hezká, svobodná, bezdětná, vlastně šikovná, skoro sedmatřicetiletá holka,“ konstatuje.

„Teoreticky jsem vlastně měla všechno, z dálky to vypadalo ideálně a vesele, prakticky jsem byla vnitřně smutná. Protože mi chyběla láska… Teď ji mám dokonce trojnásobnou,“ připomněla na závěr manžela a děti.

Témata: Monika Absolonová