Eva Horáková (†50): Syn tragicky zesnulé baletky přišel i o tátu!

Eva Horáková (foto: Lucie Kocourková)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. srpna 2020 10:52 | Aktualizováno: 10. srpna 2020 20:25

Na začátku tohoto týdne nečekaně zemřela baletka Eva Horáková, její desetiletý syn tak přišel o milovanou maminku. Jak navíc vyšlo najevo díky sbírce, již nějaký čas je po smrti také jeho tatínek.

Národní divadlo zasáhla v tomto týdnu naprosto nečekaná tragédie. V pondělí náhle zemřela známá baletka Eva Horáková (†50), po které zůstal desetiletý syn. Není proto divu, že se vzedmula velká vlna solidarity.

Jak vás stars24.cz již informoval, kamarádi zesnulé umělkyně ihned začali nabízet finanční pomoc a organizovat sbírku, která už získala konkrétní podobu. U jistého nadačního fondu byl zřízen příslušný účet. Zároveň vyšlo najevo, že chlapec dříve přišel i o druhého z rodičů.

„Prostředky, které vybereme, poputují těm, kteří to v současné době ale i do budoucnosti nejvíce potřebují, tedy její syn Juraj a jeho opatrovníci, rodina již dříve zemřelého Jurajova otce,“ uvedli organizátoři sbírky.

Podle informací serveru super.cz mají získané peníze pomoci s vyřešením situace kolem hypotéky, kterou si Horáková vzala na novostavbu v obci nedaleko Prahy.

Témata: Eva Horáková (baletka)