Prachař je pasé? Agáta promluvila o rozvodu i vztazích s Jakubem!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. srpna 2020 10:49

Jakub a Agáta Prachařovi se rozešli už před mnoha měsíci, na papíře ale nadále tvoří manželský pár. Modelka a moderátorka nyní prozradila, jak to vypadá s rozvodem. Jak spolu oba vycházejí?

Jakub Prachař se o záchranu manželství nesnaží už zhruba rok, s Agátou naopak intenzivně řeší jeho ukončení. „Rozvod začal. Víc k tomu říkat nebudu,“ řekla Prachařová dle webu sedmicka.tyden.cz magazínu Exkluziv.

„Doufám, že to bude brzy za námi. Svatba je samozřejmě příjemnější, není to jednoduchá záležitost. Jenže život není to, co chceš, ale to, co vydržíš. A já to vydržím,“ konstatovala dvojnásobná maminka.

Jakub a Agáta spolu podle jejích slov vycházejí poměrně dobře, vzájemná setkání jim nedělají žádný problém. Kvůli dceři v podstatě ani nemohou. „Když mi vrací Miu, tak je s námi na zahradě. My to děláme tak, aby to dětem co nejmíň ublížilo,“ svěřila se.

„Prvního půl roku to samozřejmě nebylo lehké, ale teď už to mám v sobě vyřešené. On byl fakt osudovej kámoš, nebyl to osudovej kluk. Osudovej kluk třeba ještě někdy přijde, i když teď ho teda nehledám,“ dodala modelka a moderátorka.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař