Lucie Šafářová upřímně: Druhé dítě a svatba s Plekancem?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 16:10 | Aktualizováno: 8. srpna 2020 11:43

Tomáš Plekanec už jednou manželku měl a pořídil si s ní dvě děti, šťastně to ale neskončilo. Následoval rozvod. Proto není divu, že se současnou partnerkou o všem důkladně přemýšlejí. Bude někdy svatba a druhé dítě?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec tvoří nejznámější sportovní pár současnosti v Česku, na konci loňského roku se jim narodila dcera Leontýnka, která by měla podědit všechny předpoklady k tomu, aby jednou dosáhla podobných úspěchů jako rodiče.

Zatím to ale není na pořadu dne, na rozdíl od dotazu, zdali se holčička dočká podobně nadaného sourozence. „Je toho hodně, a tak slovo o druhém dítěti nepadlo,“ přiznala někdejší tenistka pořadu ShowTime. Její partner už má navíc dva syny z předchozího vztahu.

Tehdy se Plekanec se svou partnerkou, herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, oženil, ale manželství se nakonec po pár letech rozpadlo. Někteří lidé si všimli, že také Šafářová nosí na ruce prstýnek, který vypadá jako zásnubní. Chystá se svatba?

„Necháme si to pro sebe, tohle je naše soukromí,“ vysvětlila maminka na plný úvazek. Zároveň ale potvrdila, že stále užívá příjmení Šafářová.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec