Eva Horáková (†50): Smutné detaily úmrtí známé baletky!

Eva Horáková (foto: Lucie Kocourková)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 15:20

Národní divadlo zasáhla tento týden velice smutná zpráva o úmrtí známé baletky Evy Horákové, která k němu neodmyslitelně patřila. Během následujících dní navíc vyšly najevo šokující detaily.

Jak vás stars24.cz informoval, v pondělí 3. srpna náhle a nečekaně ve věku pouhých 50 let zemřela známá baletka Eva Horáková, která během své kariéry působila na české i slovenské první scéně. Nyní se objevily podrobnosti.

Podle webu blesk.cz se detaily rozšířily na sociálních sítích, kde se přátelé a kolegové dožadovali informací o tom, co se stalo. Možná však bylo lepší nevědět. Vyšlo totiž najevo, že u tragédie byl přítomen teprve desetiletý sen tanečnice.

„Selhalo srdce. Znenadání. Doma. Jurka byl u toho,“ napsala dle serveru jedna z osob. Není divu, že se následně zvedla obrovská vlna solidarity. Kamarádi Horákové začali ihned nabízet finanční pomoc a organizovat sbírku.

Středočeská záchranná služba potvrdila, že na začátku týdne u padesátileté ženy opravdu zasahovala. Veškeré pokusy o resuscitaci bohužel skončily neúspěšně.

Témata: Eva Horáková (baletka)