Monika Bagárová: Její dvouměsíční dcera už vydělává?!

Monika Bagárová s dcerou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 13:53 | Aktualizováno: 8. srpna 2020 14:24

Jsou to teprve dva měsíce, co přišla na svět Rumia, dcera Moniky Bagárové a zápasníka Makhmuda Muradova. Sympatická zpěvačka nyní prozradila, že rodina už díky malé holčičce vydělává. Jak je to možné?

Monika Bagárová se před časem nechala slyšet, že nehodlá následovat vzor některých umělkyň, které se poměrně brzy po porodu vrátily do práce. To ale neznamená, že by neměla žádné zdroje příjmů. Partnera z toho protentokrát vynechme…

Dnes už se totiž dá přijít k penězům pomocí sociálních sítí, což si sympatická zpěvačka dobře uvědomuje. Vydělávat tam v podstatě bude i její dcera Rumia, které jsou přitom teprve dva měsíce a něco málo k tomu.

„Vybrala jsem pro nás s Ruminkou pár krásných spoluprací. Jsou to věci, produkty, které mám ráda, které jsou nám stále po boku a máme s nimi zkušenost. Tak jedině to má pro mě smysl se s vámi o ně podělit,“ konstatovala pyšná maminka.

Vybrala jsem pro nás s Ruminkou pár krásných spolupráci. Jsou to věci, produkty které mám ráda,které jsou nám stále po boku a máme s nimi zkušenost, tak jedině to má pro mě smysl se s vámi o ně podělit.

Témata: Monika Bagárová