Jiří Krampol: Po dvou dnech to konečně přišlo!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 11:44 | Aktualizováno: 8. srpna 2020 22:05

Jiří Krampol už několik dní oplakává smrt manželky Hanky, která náhle zemřela v pondělí večer. Šokovanému herci zprvu chvíli trvalo, než si uvědomil, co se stalo. Od středy je ale všechno jinak.

Jiří Krampol nebude na začátek srpna 2020 vzpomínat v dobrém. Od pondělního večera se populární herec vzpamatovává z náhlé smrti milované manželky Hanky (†59), která se v posledních letech potýkala se zdravotními problémy.

Známý bavič přiznal, že mu pochopitelně není do zpěvu. „Je mi hůř, než mi bylo. Byl jsem až překvapený, jak jsem to první den zvládal. Ve středu to na mě ale padlo. Hlavou se mi honí různé emoce,“ svěřil se webu extra.cz.

Přátelé jej momentálně nejrůznějšími způsoby utěšují, jeden známý se prý nechal slyšet, že pro Haničku to po všech peripetiích bylo vysvobození. To je však pro Krampola pochopitelně jen malá útěcha.

Krampol se ve čtvrtek dozvěděl výsledky pitvy a definitivně rozhodl o podobě posledního rozloučení s manželkou. Jelikož pohřby nemá rád, žádný se konat nebude. Smuteční obřad proběhne jinou formou.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová