Jak je na tom Anička Slováčková? Zdání při pohledu na otce Felixe klame!

Anna Slováčková a Felix Slováček 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 11:01 | Aktualizováno: 7. srpna 2020 16:57

I u našich sousedů řeší, jak je na tom Anička Slováčková, která se už několik měsíců potýká se zákeřnou rakovinou. Kamarád Felixe Slováčka prozradil, jak se nemoc dcery odráží právě v chování hudebníka. Některé věci na první pohled nejsou patrné.

Felix Slováček se samozřejmě zajímá o to, jak postupuje léčba jeho milované dcery Aničky, není to ale zase tak dávno, co si tak trochu stýskal nad tím, že ho za uplynulé měsíce ani jednou nepožádala o pomoc.

„My se bavíme hlavně soukromě. Já jsem se ho na to teď na mojí oslavě ptal. Anička to zvládá, dost dlouho jsme si na toto téma povídali, ale myslím, že by to mělo být na dobré cestě,“ prozradil slovenskému webu cas.sk hudebníkův kamarád Ján Kubiš.

Podle jeho slov na saxofonistovi není patrné, jak moc ho celá věc trápí. „Není to na něm vidět, nedává to najevo, ale myslím si, že jako otec určitě trpí, ale pokud ten průběh a všechny ty věci jsou na dobré cestě, tak i on je asi trochu spokojenější, než byl na začátku,“ dodal Slováčkův známý.

Slováčková má nejnáročnější fázi léčby za sebou, již absolvovala cyklus chemoterapií a následně také operaci. Nyní ještě podstupuje ozařování.

Témata: Felix Slováček Anna Slováčková