Pohřeb Krampolové má podobu! Vdovec Jiří prozradil, co se chystá!

Hana Krampolová s mužem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. srpna 2020 8:44 | Aktualizováno: 7. srpna 2020 22:18

Pitva už prokázala, co bylo příčinou náhlého skonu Hany Krampolové, a tak se nejbližší mohou začít zabývat tím, jak se s ní naposledy rozloučí. Vdovec Jiří Krampol už má o podobě smutečního obřadu jasno.

Jak vás stars24.cz informoval, už známe příčinu smrti Hany Krampolové (†59), která náhle zemřela v pondělí večer. Už je tedy možné definitivně rozhodnout o podobě posledního rozloučení s manželkou známého herce.

Právě Jiří Krampol bude mít pochopitelně poslední slovo. Podle všeho se již rozhodl. „Nemám rád tryzny, bude kremace v rodinném kruhu, pak uložení do rodinné hrobky. Pak uspořádám menší sešlost,“ řekl webu expres.cz.

Podle dalších informací se rozloučení uskuteční již v pondělí v rodinném kruhu. O populárním baviči a moderátorovi je známo, že k pohřbům chová jistou averzi, a tak jeho rozhodnutí všichni respektují.

„Promluví tam kněz a mladí lidé nám zazpívají krásnou italskou árii. Bude to decentní, důstojné. Já si právě přeju, aby to bylo takové. Aby to nebylo morbidní, aby tam nebyly nějaké rakve a urny, osobně to nesnáším. Hrozně mi to vadí,“ svěřil se Krampol serveru tn.cz.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová