POTVRZENO! Jaká je příčina smrti Hanky Krampolové?

Hana Krampolová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. srpna 2020 20:53

Lékaři dnes slavnému moderátorovi Jiřímu Krampolovi, oznámili, co bylo příčinou smrti smrt jeho milované manželky Hany (✝59), která v pondělí zemřela. Spekulovalo se o několika možných důvodech, nyní je konečně jasno.

Výsledky pitvy podle serveru Super.cz potvrdily to, co lékaři konstatovali krátce po její smrti. "Dneska nám to řekli. Celkové vyčerpání organismu, krvácení do trávicího traktu," řekl Krampol.

"Nic víc vám neřeknou, stanoví diagnózu a tím to končí. Pak to přijde poštou, protože vám to po telefonu nesmí říct. Musel jsem si pro tu zprávu dojít, bylo to opravdu nepříjemné," dodal.

Hana Krampolová zemřela ve věku 59 let náhle v pondělí večer. V posledních letech bojovala s nemocemi a závislostí na lécích a cigaretách.

Na začátku roku byla hospitalizována v psychiatrické léčebně v Bohnicích, odkud ji po čtvrt roce propustili. Léčba podle Krampola zabrala, v léčebně ale strávila delší dobu kvůli úrazu, který se jí stal.

Dostala se do ní poté, co několikrát zkolabovala a skončila v nemocnici. Krampol jí však stál věrně po boku až do samotné smrti.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol