Lucie Vondráčková prozradila, z čeho má radost: To nemohla opomenout!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 14:07

Lucie Vondráčková si život nenechala zkazit ani spoustou nepříjemných věcí, které se jí v posledních letech přihodily. Dokonce přišla řeč na věci, z nichž má radost. Co nemohla opomenout?

Lucie Vondráčková se od rozpadu manželství s hokejistou Tomášem Plekancem do nového vztahu vůbec nehrne, evidentně ji to ale nijak zvlášť netrápí. Nejnověji dokonce připustila, že jí osobní život dělá radost.

„Když pominu osobní život a svoje děti, tak se mi vždycky plní sen nějakou novou rolí, příležitostí,“ řekla serveru idnes.cz s tím, že má ráda nové výzvy, a to především jako herečka. Tohle povolání pro ni neustále představuje jistý adrenalin.

„Baví mě stát na herecké hraně, že člověk má i po pětadvaceti letech hraní a po deseti letech na různých jevištích stále takový až strach. To mě baví. Doufám, že něco takového mě teď čeká,“ svěřila se dvojnásobná maminka.

Konkrétní herecké sny už ale podle svých slov nemá. „Mívala jsem vysněné role, ale potom bývá člověk třeba zklamaný, že je dostal někdo jiný. Mně se sny ale docela splnily,“ dodala a připomněla, že si třeba zahrála Julii.

Témata: Lucie Vondráčková