Pohřeb Krampolové: Rozhodnutí vdovce zaskočilo i Slováky!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 11:23 | Aktualizováno: 6. srpna 2020 19:39

Rozhodnutí vdovce ohledně pohřbu Hany Krampolové bylo opravdu překvapivé a zaskočilo i naše sousedy na Slovensku. Jiří Krampol již včera jasně řekl, jak se chce s milovanou manželkou rozloučit.

Již třetí den má Jiří Krampol nepříjemné povinnosti, se kterými nepočítal. Už to vypadalo, že se jeho milovaná manželka Hanka (†59) dá konečně dohromady, když v pondělí večer náhle zemřela. Známý herec nyní řeší, jak se s ní důstojně rozloučit.

Jak vás stars24.cz informoval již ve středu, vypadá to, že okázalý pohřeb za účasti veřejnosti rozhodně není v plánu. Potvrdila to kamarádka manželů Krampolových i sám oblíbený bavič a moderátor. Toto rozhodnutí zaujalo i naše východní sousedy.

„Známý český herec Jiří Krampol, který momentálně prožívá velkou bolest, se jednoznačně rozhodl, že poslední rozlučka s jeho manželkou, která náhle zemřela v pondělí večer, prostě nebude,“ píše slovenský web cas.sk.

Zmíněný server dodává, že poslední rozloučení pravděpodobně proběhne formou uložení urny do rodinného hrobu za účasti nejbližší rodiny.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol