Jiří Krampol: Mrazivá slova o smrti Hanky! Něco tušil...

Jiří Krampol 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. srpna 2020 9:19

Jiří Krampol se stále ještě vzpamatovává ze šokujícího úmrtí milované manželky Hanky. V posledních měsících to s ní totiž bylo na dobré cestě. Jenže sám známý herec nyní připustil, že měl jisté tušení.

Pondělní náhlé úmrtí Hany Krampolové (†59), která se po letech peripetií konečně dávala znovu dohromady, zaskočilo velkou spoustu lidí. Se smutným faktem se těžce smiřuje i její manžel Jiří Krampol, který ovšem naznačil, že měl jistou neblahou předtuchu.

„Já to občas mám. Takovou předtuchu,“ svěřil se webu ahaonline.cz s konkrétním příběhem. „Byli jsme s Haničkou před čtyřmi dny na Pražském hradě na kafi a pak jsme šli pomaloučku na Petřín. Byla chudák tak dlouho zavřená po nemocnicích,“ uvedl.

Sám by ale neřekl, že vyloženě tušil něco špatného. „Měl jsem v sobě takovou divnou tíseň. Vnitřně jsem se skoro klepal. V krku se mi všechno svíralo a byla ve mně podivná nostalgie. Nechápal jsem proč,“ dodal známý herec.

Leckdo by mohl namítnout, že vytušit špatný konec mohl po letech psychických a zdravotních potíží snad opravdu každý. Takové komentáře ale jen pár dní po smrti Krampolové nejsou namístě.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová