Bohuš Matuš otevřeně: Lucinka je v šestém měsíci! Takhle to teď vypadá!

Matuš, Bohuš 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2020 20:05

Zpráva o těhotenství teprve sedmnáctileté Lucinky a jejího přítele, zpěváka Bohuše Matuše, rozdělila Česko na dva tábory. Zatímco ten jeden nechápavě kroutí hlavou, ten druhý jim lásku přeje. A jak se zdá, není takových lidí málo.

Už jen jejich samotný vztah působil kvůli věkovému rozdílu kontroverzně. O to více, když pár oznámil těhotenství. Lucince totiž ještě nebylo ani 18 let a nedokončila školu!

To část lidí pobouřilo, jiní ale páru vyjadřují své sympatie, a soudě dle slov známého zpěváka se nestydí dát je najevo i osobně.

"S Lucinkou jsme využili prvního pěkného dne po delší době a vyrazili si na procházku po Petříně. Překvapilo mě, kolik lidí nás zastavilo, kolik jich zná Lucinku a kolik nám jich fandí. Bylo to moc příjemné," řekl serveru extra.cz zpěvák.

Dodal, že Lucinka je už v šestém měsíci a zatím těhotenství zvládá bez větších potíží. "Na Nebozízku jsme si dali v restauraci oběd, Lucinka zvládla svíčkovou s pěti knedlíky. Jí teď za dva," popsal zpěvák, který se na svého prvního potomka nesmírně těší.

Témata: Bohuš Matuš