Slováci zase řeší Gotta: Proč tohle nejstarší Dominice provedl?

Karel Gott s dcerami a manželkou Ivanou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 16:56

Osoba Karla Gotta přitahuje pozornost, i když za několik týdnů uplyne od jeho smrti již rok. Mistr si však vzal s sebou některá tajemství, která teď vycházejí najevo. Zabývají se jimi přitom i naši východní sousedé.

Loni o prázdninách potěšil Karel Gott (†80) fanoušky sérií fotek z posledního setkání s nemanželskými dcerami Dominikou a Lucií. To už měl před příznivci jedno velké tajemství, a nejen před nimi.

Jak vás stars24.cz o uplynulém víkendu informoval, Dominika Gottová tehdy o tatínkově diagnóze nevěděla, zatímco mladší Lucie ano. Legendární zpěvák s manželkou se totiž obávali, že by to vyzradila médiím.

Tato informace nyní zaujala slovenská média. Tamní server cas.sk uvádí, že se nejstarší dcera mnohonásobného Slavíka stále cítí dotčena, protože jí o Mistrově vážné nemoci nikdo z příbuzných neřekl.

„Blondýna tvrdí, že tehdy před rokem viděla, že s jejím slavným otcem není všechno v pořádku,“ píše zmíněný web a připomíná, že Gott měl dceři říct, že jen doléčuje zápal plic. „O otcově nemoci se tak dozvěděla až v září, pár týdnů před jeho smrtí. Dominika je dotčená,“ dodává autor.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová