Hana Krampolová NEBUDE mít POHŘEB! Padlo zásadní rozhodnutí!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 14:11 | Aktualizováno: 5. srpna 2020 21:58

V pondělí večer ve věku 59 let náhle zemřela Hana Krampolová. Již ve středu po poledni víme, jak se s ní pozůstalí v čele s manželem Jiřím Krampolem naposledy rozloučí. Padlo zásadní rozhodnutí!

Už více než 24 hodin má Jiří Krampol nepříjemné povinnosti kvůli náhlé smrti manželky. Milovaná Hanka zemřela v pondělí večer, od té chvíle se známému herci jistě honí hlavou myšlenky, jak se s ní důstojně rozloučit.

Podle nejnovějších informací se žádný oficiální smuteční obřad konat nebude. „Pohřeb nebude. Nechci kolem toho dělat žádnou show. Jenom pro kamarády udělám sešlost, kde se s Haničkou důstojně rozloučíme,“ řekl oblíbený bavič webu extra.cz.

Potvrdila to i kamarádka Krampolových, lékařka Ivana Němečková. Navíc není žádným tajemstvím, že sám Krampol pohřby nemá nijak zvlášť v oblibě, a tak je jeho rozhodnutí pochopitelné.

„Důležité je, jak to cítí Jirka. Ten se s ní chce rozloučit sám, bez mediální pozornosti, jen v okruhu přátel. Vím, že už přemýšlí, jak to udělat, ale zatím není nic stanoveno. Určitě to bude v soukromí, bez obřadu, nějak civilně,“ svěřila se doktorka serveru blesk.cz.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol