Karel Gott (†80) NECHTĚL ZEMŘÍT? Den PŘED SMRTÍ promluvil o léčbě!

Karel Gott 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. srpna 2020 11:48

Krátce po smrti zpěváka Karla Gotta se spekulovalo o tom, že léčbu vzdal a rozhodl se z tohoto světa odejít. Jak ale sám prozradil pouhý den před smrtí, bylo to trochu jinak.

Německému moderátorovi se totiž svěřil, že užívá nové léky. Podle serveru Topky také nechtěl zemřít kvůli svým dvěma dcerám.

Po jeho smrti se přitom spekulovalo, že Mistr svou léčbu vzdal. Německý moderátor Florian Silbereisen ale tvrdí, že s Gottem mluvil den před smrtí a bylo to jinak.

"Beru nyní nové léky a bude to určitě lepší," uvedl prý Gott. Podle Floriana zemřel den po telefonátu. "Byl optimistický a těšil se na novou výzvu," řekl moderátor podle serveru ve vysílání televize MDR.

Gott to prý nechtěl vzdát i kvůli svým malým dcerkám, které měl s manželkou Ivanou až v poměrně vysokém věku. Charlotte Ella se narodila v roce 2006 a Nelly Sofie v rou 2008.

V dokumentu o svém životě označil za největší chybu právě to, že je měl tak pozdě. "Myslím, že jeho největší smutek byl z toho, že opouští své dívky - čtyři dcery a ženu Ivanku," tvrdí dokumentaristka Olga Špátová.

Témata: Karel Gott