Jiří Krampol: Problémy s pohřbem milované Hanky!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. srpna 2020 8:42

Jiří Krampol právě prožívá jedny z nejtěžších chvil svého života, v pondělí večer mu zemřela manželka. Milovanou Hanku chce samozřejmě náležitě uložit k poslednímu odpočinku. Zatím to ale není možné.

Už je to den a půl, co se z Jiřího Krampola stal vdovec. V pondělí kolem půl šesté večer totiž náhle zemřela jeho manželka Hanka, která se poslední roky potýkala se závažnými zdravotními problémy. Právě zdraví ji podle všeho nakonec zradilo.

Známý herec tak musí řešit nepříjemné starosti se zařizováním pohřbu. Zatím ale musí čekat. Podle informací webu ahaonline.cz doposud neobdržel úmrtní list, protože probíhá pitva. Na smutné povinnosti tedy teprve přijde řada.

„Já funusy nesnáším. Nešel jsem v pondělí ani Honzovi Skopečkovi. Raději ty lidi navštěvuju ještě za života. Ale nějak důstojně musím Haničku vyprovodit. Rozloučit se s ní,“ řekl serveru sám známý bavič.

Krampol nyní hodlá zaměstnat svou mysl prací. Podle portálu byl již v úterý na pracovní schůzce, kde se řešila jeho účast v divadelních představeních i připravovaném filmu.

Témata: Jiří Krampol