Lucie Vondráčková přiznala: Splnil se mi sen!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 18:00 | Aktualizováno: 5. srpna 2020 12:44

Lucie Vondráčková už schytala několik osudových ran, ale ze všech se dokázala vzpamatovat. Teď už si podle svých slov zase plní sny. Oblíbená herečka a zpěvačka již ví, že čekání se někdy vyplatí.

Lucie Vondráčková se od rozpadu manželství s Tomášem Plekancem obejde v osobním životě i bez životního partnera. Nedávno se i bez siláka po svém boku zvládla s dětmi přestěhovat do nového domu v pražské Libuši.

Dvojnásobná maminka se soustředí především na péči o děti a práci. „Myslím, že si pracovně vůbec nemohu stěžovat,“ svěřila se v rozhovoru pro web idnes.cz. V poslední době natočila hned několik videoklipů ke svým písním.

„Vždycky jsem si přála, aby bylo vše v symbióze. Když jsem vystudovala herectví, tak se to přelilo víc do divadla, potom na piedestal přišla více muzika. No a teď je to takové všechno dohromady,“ uvedla herečka a zpěvačka.

Nedávno se jí také poštěstilo zahrát si ve videoklipu jiného interpreta. „Splnil se mi sen, který jsem měla pětadvacet let, abych si v nějakém klipu jenom zahrála, abych tam nemusela sama zpívat,“ dodala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková