Monika Bagárová: Tenhle pocit má už po dvou měsících mateřství?

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 16:21

Monika Bagárová má sice mateřské povinnosti teprve pár týdnů, už má ale jasno o tom, že pořídit si dítě v relativně mladém věku bylo dobré rozhodnutí. Jen kdyby ten čas utíkal pomaleji...

Teprve koncem letošního května se Monika Bagárová stala maminkou, takže od té chvíle uplynulo jen něco málo přes dva měsíce. S dcerou jí tedy stále čeká ještě mnoho nádherných chvil. Ona se ale už teď nemůže ubránit pocitu, že to celé moc rychle utíká.

„Užívejme si každou chvíli naplno. S dětmi, ale i s těmi nejbližšími, na kterých nám záleží. Čas šíleně rychle letí,“ vyzvala sympatická zpěvačka své fanoušky, kteří se novorozené holčičky stále nemohou nabažit.

Někdejší účastnici SuperStar totiž nadále zasypávají jejich vzkazy. „Dnes jsem říkala Rumince, jaké krásné zprávy od vás dostáváme. Kdyby to uměla, určitě by vám poslala obrovskou pusu. Tak si na ní ještě počkáme, i ten čas jednou přijde,“ dodala.

Bagárová už dříve uvedla, že by si to ráda do budoucna celé zopakovala. Nechala se totiž slyšet, že s partnerem Makhmudem Muradovem mluvili o dvou až třech dětech. Tak uvidíme…

Témata: Monika Bagárová