Jiří Krampol: První slova o smrti milované Hanky!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 12:44

Jiří Krampol už se do dnešního dne probudil jako vdovec. Jeho milovaná manželka Hanka se dlouho potýkala se zdravotními problémy a v pondělí večer náhle zemřela. Známý herec a bavič nyní poprvé prozradil, co se stalo.

Jiří Krampol pro web blesk.cz vypověděl, že manželce bylo špatně, jen s námahou snědla dva kousky libového masa. „Najednou se zvedla, že je jí zle a že musí na záchod. Cestou padla na zem. Honem jsem ji zvedl a zkoušel jí dát umělé dýchání,“ svěřil se portálu.

Herec dále serveru prozradil, že podle lékaře Hanka zemřela následkem vykrvácení zadního traktu, a také přiznal, že lékaři jí už dříve jednou život zachránili díky transfuzi, když jí praskl vřed.

Pro Krampola je to pochopitelně velká ztráta. „Já na ní úplně visel. Měl jsem ji strašně rád. Je mi moc líto, že odešla, nevím, jak to sám nyní zvládnu. A myslím, že mě ještě ten pravý smutek nečapl, asi mi to ještě nedošlo, je to zatím jen pár hodin,“ řekl zmíněnému webu.

Oblíbený bavič rozhovor uzavřel slovy, že už v pátek se chystá opět do práce. Nechce zkrátka myslet na naprosto nečekanou ztrátu, která jej v tomto týdnu postihla. My mu přejeme hodně sil!

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová