Inna Puhajková se naštvala: Tohle jí posílají úchylní fanoušci!

Inna Puhajková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. srpna 2020 11:25

Známé osobnosti si chtě nechtě musí zvyknout na zájem ze strany fanoušků. Své o tom ví i moderátorka, modelka a expřítelkyně Jaroslava Jágra Inna Puhajková (34)! Ne všechny vzkazy, které jí chodí, jsou ale příjemné!

Inna Puhajková dělá sporťačku na Nově. Je tedy jasné, že je hodně na očích a že má díky tomu řadu fanoušků především z řad mužů. Jejich pozornost jí ale není vždy příjemná. Kráska má s několika diváky opravdu nepříjemnou zkušenost!

„Brutální tělíčko,“ pochválil jeden fanoušek Inninu postavu. „Ozvi se mi, prosím,“ žádal ji. „Tak když odpovídáš všem nebo se snažíš, tak čekám, že odpovíš i mně,“ dodal neodbytný fanda. Jenže moderátorka dala jasně najevo, že její odpovědi se nikdy nedočká!

Proč? Důvod je prostý! „Napsal člověk, který mi před třemi lety poslal přes messenger (nevyžádaně) fotku svýho pinďoura. Já nezapomínám,“ napsala Inna, která celou konverzaci zveřejnila v instastories. Dodala důrazně, že úchylákům neodepisuje!

Nejde přitom o jedinou perverzní zprávu, které musela modelka čelit! Sedmnáctiletý mladík jí dokonce přímo napsal, že by ji „š*kal“! Následně ji žádal, aby mu odepsala, protože se jí chce na něco zeptat. I on ale doufá zbytečně. „Heeej ani počkej a ani prosím na mě taky neplatí,“ vzkázala mu veřejně.

Témata: Inna Puhajková