Známá zpěvačka ulovila Jágra: Je to krásnej chlap, říká!

Jaromír Jágr a Jitka Zelenková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 12:02 | Aktualizováno: 6. srpna 2020 22:01

Po boku Jaromíra Jágra už se objevovalo mnoho žen, ale zatím žádná nedokázala hokejistu přesvědčit, aby s ní strávil celý zbytek života. Naposledy padl do oka známé zpěvačce.

V posledních týdnech se opět začal probírat v médiích osobní život Jaromíra Jágra, který byl po rozchodu s modelkou Veronikou Kopřivovou dlouho nezadaný. Nedávno ale vyšlo najevo, že má legendární hokejista blízko k jisté Dominice Branišové.

Během minulého týdne ho ovšem ulovila známá česká zpěvačka Jitka Zelenková. Ovšem pouze na fotografii, kterou se pochlubila na svém instagramovém profilu, kde také olympijskému vítězi z Nagana vysekla velkou poklonu.

„Nečekané, a o to příjemnější setkání dneska v Obořišti u Příbrami, kde jsem vystupovala. Jaromír je bezva a moc si ho vážím pro jeho pracovitost, odhodlanost a skromnost. A navíc je to vysokej krásnej chlap, což se nedá pominout,“ napsala na sociální síti.

Jágr se nijak netajil obdivem ke Karlu Gottovi, který se Zelenkovou dlouhá léta spolupracoval. Není proto divu, že fotka s jeho blízkou kolegyní vznikla.

Témata: Jaromír Jágr Jitka Zelenková