Hana Krampolová (†59): První slova o příčině smrti!

Hana Krampolová

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 10:00

I když na nějaké definitivní soudy je ještě brzy, v médiích už se objevují informace o možné příčině smrti Hany Krampolové, která ve věku 59 let náhle zemřela v pondělí večer. Co říkají prvotní informace?

Řadu lidí dnes ráno zaskočila zpráva o náhlém úmrtí Hany Krampolové (†59), která dle dostupných informací zemřela v pondělí v půl šesté večer v náručí manžela Jiřího Krampola. Ani ne 24 hodin poté už se objevují první informace o možné příčině smrti.

Hercův manažer Miloš Schmiedberger webu extra.cz popsal, co se stalo. Jeho klient prý ihned zavolal záchrannou službu. „Než přijela, už prakticky nežila. Zemřela mu v náručí,“ vypověděl pro zmíněný server.

„Podle prvotních informací od záchranky Hanka zemřela na krvácení do dolní části traktu,“ dodal Schmiedberger s tím, že oficiální lékařská zpráva by měla být hotová dnes odpoledne.

Už pár hodin po nečekané smrti se spekuluje o tom, že ji zapříčinily zdravotní problémy, se kterými se Krampolová potýkala. V posledních letech totiž strávila víc času ve špitále než doma.

Témata: Hana Krampolová