Jiří Krampol a jeho Hanka: Takhle prožili bok po boku 27 let!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. srpna 2020 8:45

Sedmadvacet let spolu prožili manželé Krampolovi, než je v pondělí večer rozdělila náhlá smrt Hanky, která odešla ve věku 59 let. Pojďme si na manželku známého herce krátce zavzpomínat.

Dnes k ránu nás zastihla smutná zpráva o nečekaném skonu Hany Krampolové, která dle zatím dostupných informací náhle zemřela v pondělí o půl šesté večer v náručí svého manžela Jiřího Krampola.

Byla jeho čtvrtou manželkou, brali se v únoru roku 1993. Než poznala známého herce a baviče, pracovala jako učitelka ve školce. Následně za ním odešla do divadla, kde dělala uvaděčku a prodavačku. Není však žádným tajemstvím, že v posledních letech už jí práce moc neříkala.

Společně s manželem se dokonce objevila i ve filmu, konkrétně šlo o nechvalně známou komedii režiséra Víta Olmera Waterloo po Česku z roku 2002. V hodnocení Česko-Slovenské filmové databáze jde dodnes o druhý nejhorší film.

Naneštěstí, v posledních letech se v médiích řešily především její neustále zdravotní problémy, Krampolová musela být dokonce hospitalizována v bohnické léčebně. Zdali se přičinily o její náhlé úmrtí, to zatím není jasné.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol