Veronika Arichteva: Už tenkrát to k tomu všechno směřovalo!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 16:50

Veronika Arichteva žije jako nastávající maminka především současností, ale v těchto dnech se nezapomněla poohlédnout do minulosti, konkrétně sedm let nazpět. Už tenkrát totiž udělala důležitý krok k dítěti.

Veronika Arichteva momentálně prožívá možná vůbec nejšťastnější období vztahu. S manželem Biserem se konečně těší na miminko, které by mělo přijít na svět již v září. Zatím si tedy užívá poslední týdny těhotenství.

Vysněného dítěte se dočkali až po několika letech manželství. V sobotu totiž oblíbená herečka a známý režisér měli výročí svatby, které nastávající maminka připomněla na sociální síti. „1.8.2013. Děkuju Ti, že jsem!“ napsala.

Na svém instagramovém profilu navíc zveřejnila fotografii a video z obřadu, které se dočkaly mnoha pozitivních reakcí ze strany fanoušků i jedné z kamarádek ze skupinky 3v1. Konkrétně šlo o Martinu Pártlovou.

Té Arichteva odpověděla na její komentář poměrně jasně. „Jak koukám na fotky, tak myslím, že všechny 3 můžem bejt rády, že jsme starší,“ reagovala herečka.

Témata: Veronika Arichteva