Charlotte Gottová v koncích? Pro tohle by asi neměla pochopení!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 15:27 | Aktualizováno: 7. srpna 2020 20:06

Charlotte Gottová se od tatínkova odchodu drží v ústraní, občas ale některé informace prosáknou. Naposledy pronikla do médií tajná dohoda týkající se vily na Bertramce. Jak to souvisí s talentovanou dcerou slavného zpěváka?

I když od smrti Karla Gotta (†80) uplynulo již více než tři čtvrtě roku, vdova Ivana se i nadále snaží chránit jejich dvě dcery. O talentované Charlotte, která s tatínkem nazpívala úspěšný duet, tak není moc slyšet.

V těchto dnech ale její jméno přece jen padlo, a to v souvislosti s jedním z posledních přání legendárního zpěváka, o kterém vás stars24.cz o víkendu informoval. To se týkalo slavné vily na pražské Bertramce.

Gott měl manželce říct, aby známou nemovitost nikdy neprodávala. V návaznosti na to pronesla jeho nejstarší dcera Dominika následující slova o svých nezletilých nevlastních sestrách.

„Sestřičky jsou tam zvyklé a asi by pro ně bylo psychicky náročné si zvykat na domov někde jinde,“ svěřila se Dominika webu blesk.cz. Otázkou je, co s vilou bude, až obě dívky dosáhnou dospělosti.

Témata: Charlotte Gottová Dominika Gottová