Petr Janda na svatbě: Rocker vedl dceru k oltáři a vyslovil přání!

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 11:18

I rocker, kterým Petr Janda bezpochyby je, se dokáže rozněžnit, když má tu možnost vést svou dceru k oltáři. Bylo tomu tak v případě Elišky naposledy? Hudebník doufá, že nikoliv, i když osmdesátka se neúprosně blíží.

Teprve před měsícem jsme vás informovali, že Petr Janda má velký důvod k radosti, protože se jeho rodina dál rozrůstá. Počátkem léta totiž přiznal, že sedmadvacetiletou dceru Elišku povede co nevidět k oltáři.

Svatba v uplynulých dnech proběhla na Vysočině. „Zahrál jsem jim, zazpíval, dcera Marta taky, lidi tancovali, děti blbly, byl to nádherný den,“ svěřil se frontman kapely Olympic webu blesk.cz s tím, že takovou krásu prý ještě nezažil.

Osmasedmdesátiletý rocker měl dokonce po obřadu proslov, v němž přiznal, že s účastí na svatbě Elišky původně úplně nepočítal. „Když přišla Eliška na svět, říkal jsem její mámě Martině, že bych ji chtěl doprovodit aspoň na maturitní ples, nebyl jsem už totiž nejmladší,“ řekl dle serveru.

„A dočkal jsem se dokonce svatby. Rád bych to tak měl i s dalšími dcerami Rozárkou a Anežkou,“ dodal Janda v narážce na holčičky, kterým je 10, respektive 8 let.

Témata: Petr Janda