Lucie Vondráčková: Ostrý soud o mužích!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. srpna 2020 9:19

Zdá se, že Lucie Vondráčková zanevřela na muže poté, co se jí rozpadlo manželství. Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by chtěla navázat nový vztah. Naopak pronesla na adresu mužů všeříkající slova.

Lucie Vondráčková je od chvíle rozpadu manželství s hokejistou Tomášem Plekancem nezadaná a s muži se stýká tak maximálně při práci. Fanoušci by jí přitom přáli, aby opět nalezla štěstí a někoho si našla.

Ona se ale podle svých slov po novém partnerovi nepoohlíží. „Ne, vůbec ne. Já mám doma dva kluky a myslím, že nám je dobře takhle,“ řekla v rozhovoru pro server idnes.cz, kde také dostala otázku, jaký typ mužů se jí líbí.

„Vůbec žádný! Vůbec se mě na to neptejte! Vůbec žádný,“ konstatovala stručně a jasně s tím, že téma muži momentálně nemá v její hlavě místo. „To je naprosto uzavřené. Je to na čtyři sta tisíc západů a není to pro mě vůbec téma,“ dodala.

Oblíbená herečka a zpěvačka se momentálně soustředí na jiné věci. Kupříkladu našla pro sebe a své syny nový domov v pražské Libuši, kam se teprve nedávno celá rodina přestěhovala.

Témata: Lucie Vondráčková