Vojtěch Kotek stále v nemocnici. Objevily se nové komplikace!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. srpna 2020 16:22 | Aktualizováno: 2. srpna 2020 22:03

Herec Vojtěch Kotek je po havárii na motorce nadále v nemocnici. To mu však komplikuje jeho program, protože jak ukazují nové informace, měl natáčet film, kde si měl střihnout jednu z hlavních rolí.

Kotek havaroval na jihu Čech u obce Stádlec. Podle výpovědí očitých svědků předjížděl traktor, který ale v místě odbočoval. Motorku proto položil na bok, aby se vyhnul střetu se zemědělským strojem. Bez zranění se to však neobešlo.

Z místy nehody jej záchranáři museli přepravit do nemocnice na JIPku a ačkoliv nehodu přežil, zkomplikovala mu život. Sám totiž už dříve přiznal, že měl natáčet jistý projekt.

A jak se nyní ukázalo, šlo rovnou o film s názvem Známí neznámí, jehož koproducentka je Petra Polnišová. Kotek měl v komedii ztvárnit jednu z hlavních postav.

"Nesmírně nás mrzí, co se Vojtovi stalo. My sice přijdeme o skvělého herce, ale důležité je, že je v pořádku a vydechli jsme si, že jeho nehoda nebude mít žádné trvalé následky," řekla podle serveru Topky.sk.

"Uričte nám bude chybět, byla s ním velká zábava a je velmi milý člověk. Zdraví je však na prvním místě," dodala. Za Kotka se tak nyní hledá náhrada.

Témata: Vojtěch Kotek