Jan Kraus úřaduje: Konkurentovi uštědřil tvrdý direkt!

Jan Kraus 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. července 2020 19:12 | Aktualizováno: 2. srpna 2020 12:50

Jan Kraus už je bezpochyby žijící legendou formátu talk show v České republice. Nováčkům v této branži přitom nic nedaruje. Podle nejnovějších informací totiž připravil novému konkurentovi velkou nepříjemnost.

Jan Kraus možná nečekal, že se Prima rozhodne na jaře nasadit do programu další talk show, jejímž moderátorem je hudební publicista Honza Dědek. Ten se zatím osvědčil, protože se s jeho pořadem počítá ve vysílání i nadále.

„První díly, které Prima vysílala, byly původně natočené pro internetovou televizi. Nové díly teprve začínáme točit. S tím jsme se rozhodli i vybavit dekoraci novým nábytkem,“ prozradil hostitel webu blesk.cz.

Jenže změna má podle všeho své opodstatnění. „Chtěli jsme sedačku zase červenou, ale nebude... Bylo nám nařízeno, že musíme změnit barvu,“ přiznal moderátor s tím, že požadavek údajně přišel z týmu Krausova pořadu.

Právě Dědek si v tomto týdnu rovněž dovolil zhodnotit své konkurenty, kromě kolegy ze stejné stanice i Karla Šípa. Jak vás stars24.cz informoval, vyhnul se však tomu, aby řekl, koho považuje za lepšího.

Témata: Jan Kraus