Eva Burešová je samá jizva: Hvězda Slunečné přiznala, jak k nim přišla!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 19:48

Ani hercům se nevyhýbají zranění a úrazy, třeba Vojta Kotek se údajně v tomto týdnu zranil při nehodě na motorce. Hvězda seriálu Slunečná Eva Burešová si šrámy odnáší přímo z práce.

Seriál, v němž hraje hlavní roli, má v létě na televizních obrazovkách pauzu, pokud by ale diváci Slunečné měli ‚absťák“, mohou si vyrazit na Letní shakespearovské slavnosti, kde Eva Burešová převzala roli po Veronice Arichtevě.

Existují samozřejmě nebezpečnější povolání než to herecké, ale i při něm dochází k nejrůznějším úrazům, čehož je sympatická herečka a zpěvačka důkazem. „Jeviště je samozřejmě velmi nebezpečný prostor,“ řekla pořadu ShowTime televize CNN Prima News.

„Odřená kolena a ruce jsou u mě normální, když jsem hrála v muzikálu Jesus Christ Superstar, měla jsem jednu modřinu vedle druhé. Nemám hezké modelkovské nohy, ale mám hezké herecké nohy. Každá jizva je jedno představení,“ svěřila se.

Navzdory tomu si záskok na letní scéně užívá. „Je to určitá prestiž, když vás někdo osloví, abyste hráli na Letních shakespearovských slavnostech,“ dodala.

Témata: Eva Burešová