Jágr to pěkně schytal: Jardo, že se na to ne…!

Jaromír Jágr 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 12:12 | Aktualizováno: 30. července 2020 22:07

Jaromír Jágr ještě obuje brusle a vyjede na led, končit s kariérou profesionálního hokejisty ještě nehodlá. Čím dál častěji ale olympijský vítěz z Nagana čelí kritice.

Jaromír Jágr před několika dny uklidnil fanoušky, když je v podstatě ujistil, že bude pokračovat v aktivní kariéře. Oznámil totiž konání zápasu pod širým nebem ve Špindlerově Mlýně, které si rozhodně nechce nechat ujít.

V krkonošském lyžarském středisku se jeho Rytíři Kladno střetnou s nedalekým Vrchlabím, na místě se odehraje ještě několik dalších utkání, včetně jednoho extraligového. Nápad se ovšem některým fanouškům moc nezamlouvá.

„Jardo, že se na to už nevys***š. Jsem hrozně zvědavý, kde tam budou lidé parkovat a kam ty lidi nacpeš. To bude akorát slušná přehlídka snobů, kteří si tam přijedou akorát udělat fotečku,“ napsal mu od plic jeden z kritiků na sociální síti.

Prosincovou akci však klidně může zhatit něco jiného než nedostatek parkovacích míst. Je totiž otázkou, jaká koronavirová opatření budou koncem roku v platnosti.

Témata: Jaromír Jágr