Anička Slováčková: Odhalila velké plány pro příští rok!

Anna Slováčková a Patricie Fuxová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 11:33

Anička Slováčková už teď ví, čemu se bude věnovat v prvních měsících následujícího roku. Fanouškům na sociální síti prozradila, co chystá hned v dubnu. Mají se na co těšit!

Anička Slováčková si nenechala vzít radost ze života navzdory tomu, že se už několik měsíců potýká s vážnou nemocí. Naopak se na to snaží nemyslet a věnuje se veselejším záležitostem, což je v jejím případě třeba i práce.

Kromě herectví se dcera slavných rodičů snaží nastartovat také svou hudební kariéru. Právě v těchto dnech udělala vstříc tomuto cíli další důležitý krok, což fanouškům oznámila na svém instagramovém profilu.

„Včera jsme s Patricií Fuxovou dopsaly poslední text na mou první desku! Vyjely jsme si na krásný výlet do parku v Průhonicích a to se to u rybníka, na dece a ve stínech stromů psalo jedna báseň,“ svěřila se herečka a zpěvačka.

Dokonce padlo jedno datum, které mohou příznivci vyhlížet. „Já už vám teď můžu prozradit, že křest desky se uskuteční 12.2.2021 ve večerních hodinách,“ dodala Slováčková s tím, že na bližší informace je ještě čas.

Témata: Anna Slováčková