Vojtěch Kotek prý leží na JIP! Děsivé svědectví o nehodě…

Vojtěch Kotek 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 9:35 | Aktualizováno: 30. července 2020 11:22

V médiích se tento týden objevily informace o dopravní nehodě, při které se měl zranit herec Vojtěch Kotek. Nyní se objevilo svědectví o tom, co se přesně na jihu Čech stalo. Jak na tom Kotek je?

Jak vás stars24.cz informoval, v úterý mělo na jihu Čech dojít k vážné dopravní nehodě, jejímž účastníkem měl údajně být herec Vojta Kotek. Očitý svědek události nyní popsal, co přesně se u obce Stádlec odehrávalo.

Osoba webu ahaonline.cz popsala, že na místě zasahoval i vrtulník. Slavný „snowboarďák“ dle serveru skončil na jednotce intenzivní péče. „Vůbec nekomunikoval, ale byl při vědomí,“ vypověděl svědek.

Motorkář údajně předjížděl traktor, který ale v místě odbočoval. Řidič proto stroj položil na bok, aby se vyhnul střetu, což se ale úplně nepovedlo. „Přesto ta motorka šla do velké pneumatiky zemědělského stroje, byla na ní obrovská šmouha,“ konstatoval člověk, který nehodu viděl.

„Vojta Kotek u nás leží na jednotce intenzivní péče na traumatologickém oddělení,“ zjistil výše zmíněný web s tím, že podle policistů však opravdu došlo pouze k lehkému zranění.

Témata: Vojtěch Kotek