Jiřina Bohdalová: Velkolepá oslava 90. narozenin se hroutí!

Jiřina Bohdalová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. července 2020 8:50 | Aktualizováno: 30. července 2020 17:17

I když Jiřina Bohdalová oslaví kulatiny až v příštím roce, organizace oslavy se řeší už s velkým předstihem. Vypadá to však, že z velkolepých plánů nakonec sejde. Co o oslavě víme v současnosti?

Jiřina Bohdalová počátkem května oslavila 89. narozeniny jen střídmě a už začala vyhlížet kulatiny v příštím roce. Její spolupracovníci si přitom usmysleli, že by bylo dobré oslavit jubileum opravdu velkolepě.

Její dvorní režisér Zdeněk Zelenka již před nějakým časem, že přišel s nápadem oslavit kulaté narozeniny v pražské O2 aréně, které běžně patří především hudebním interpretům. Významná jubilea tam slavil třeba velký kamarád slavné herečky Karel Gott (†80).

Již v těchto dnech, tedy mnoho měsíců před případným datem konání akce, je jasné, že v hokejové hale se nic slavit nebude. Hvězda stříbrného plátna se bude muset spokojit s komornějším prostorem.

Podle informací webu ahaonline.cz bude dějištem oslavy nakonec Hudební divadlo Karlín s kapacitou 3 tisíce diváků. „Mohlo by se stát, že dá vláda nařízení kvůli tomu viru a v O2 ar=ně bude muset býti o půlku lidí míň. A to opravdu nejde. I kdyby se nám to vyplatilo, s paní Bohdalovou zbohatnout nechceme,“ vysvětlil serveru jeden z promotérů.

Témata: Jiřina Bohdalová