Michal Suchánek slaví 50: Tohle mu vadí na lidech!

Michal Suchánek v tv pořadu Partička 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

29. července 2020 19:40

Michal Suchánek dnes slaví kulaté 50. narozeniny, takže mu bude jistě mnoho gratulantů blahopřát k významnému životnímu jubileu. Sám herec a bavič ale přiznává, že mu leckdy lidé lezou na nervy.

Michal Suchánek je svéráz, o čemž asi nejvíce svědčí jeho smysl pro humor, který mu přinesl velkou popularitu. Pravdou ale je, že nemá příliš rád výrazné projevy přízně, kterých se mu dostává v civilním životě.

"Lidi si prostě myslí, že když děláš legraci v televizi, že po tobě můžou chtít jakýkoli nesmysl," postěžoval si. Syn známého sportovního novináře a komentátora Jaroslava Suchánka je vůbec známý tím, že mu jsou kontakty s lidmi spíš nepříjemné.

"Doma je Michal tichý a málomluvný taťka, který tráví každou volnou chvíli se svými dětmi," řekl o něm Suchánek senior. Kromě dvou dětí má Michal Suchánek ještě dvě vášně - motorismus a sport.

Trabanta si koupil už na konzervatoři, pak aut vystřídal celou řadu - a "po pětadvacátém už to přestal počítat". Sport, to je v Suchánkově pojetí hlavně hokej. "Odmala fandím Slavii, s několika hráči jsem kamarád," svěřil se Suchánek, který se v posledních letech znovu objevil i v několika filmech.

Témata: Michal Suchánek