Monika Bagárová ukázala tvář malé Rumie: Tohle všechny udeřilo do očí!

Monika Bagárová 14

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. července 2020 17:20 | Aktualizováno: 31. července 2020 9:42

Už dva měsíce uplynuly od doby, kdy se zpěvačka Monika Bagárová (26) a její přítel, zápasník MMA Makhmud Muradov (30) stali rodiči. Malá Rumia je pořádný smíšek! Dokazují to fotky, kterými se pochlubila zpěvačka na Instagramu.

Monika Bagárová 27. května porodila holčičku. Její život se od té doby proměnil, přesto se ale dál snaží být v kontaktu se svými věrnými fanoušky. Na Instagramu je proto proto pravidelně informuje o svém soukromí. Teď navíc přidala i velmi roztomilé snímky, na kterých pózuje se svou maličkou princeznou!

„Dva měsíce největší lásky na světě. Náš poklad, smysl života,“ rozplývá se nad Rumií její maminka. Z Moničiny holčičky se rázem stala celebrita, fotky posbíraly stovky komentářů a téměř 18 tisíc lajků! Uneseni jsou i kolegové Bagárové.

„Krásné,“ nešetří chválou herečka Dagmar Havlová. S pochvalou přispěchali i podnikatel a manžel Ornelly Štikové Josef Kokta, zpěvák Jan Bendiq nebo Erik Meldik ze známého dua ViralBrothers.

A fanoušci zpěvačky konečně mohli vidět, na koho je Rumia více podobná. Stačí si prohlédnout fotky jejího tatínka, zápasníka MMA Makhmudova a všichni mají jasno!

„Ruminka je po tatíkovi,“ napsala jedna z diskutujících. „Krásné. Malá celá po tátovi,“ myslí si jeden z příznivců. „Celá tatínek,“ přidala se další rozněžněná fanynka. „Moc podobná na tatínka.,“ píše se v dalším příspěvku. Podle některých dalších je naopak malá Rumia podobná na Moničinu sestru Natálii Bagárovou. 

Mladá rodinka si užívá každou chvilku se svou roztomilou dceruškou. I když už dříve Monika Bagárová přiznala, že to není vždy procházka růžovým sadem, ve své Rumii našla štěstí a smysl života!

Témata: Monika Bagárová Makhmud Muradov