Lucie Zedníčková: Začala s tím v nejhorší možnou chvíli!

Lucie Zedníčková (herečka) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 16:12

Lucie Zedníčková se letos rozhodla pustit se do jedné věci po svém, protože nemá ráda, když jí někdo něco nařizuje. To však nemohla tušit, že s novým byznysem začíná v nejhorší možnou chvíli.

Lucie Zedníčková má za sebou velkou spoustu rolí před kamerou, zato zastihnout ji na divadelním jevišti nebývalo jednoduché. Ona tvrdí, že v tom hraje roli znamení, ve kterém se narodila. Štíři si totiž nepřejí, aby jim někdo diktoval.

„Nejsem typ pro kamenné divadlo a trvalé angažmá. Nevyhovuje mi přečíst si, v čem a co budu hrát a kdo to bude režírovat. Připadám si jako ve fabrice. Musím mít pocit, že se můžu rozhodnout a mám možnost volby,“ uvedla dle webu rozhlas.cz v pořadu Blízká setkání.

I proto si letos založila vlastní divadelní spolek, jenže nemohla tušit, že to opravdu není ideální načasování. „To byl únor a nečekali jsme, že všechno bude v březnu jinak,“ přiznala.

Teď má tedy především organizační starosti. „Sbírám informace kolem koronaviru, protože mě to zajímá kvůli tomu mému divadlu. A musím se přiznat, že se v tom vůbec nevyznám,“ dodala Zedníčková.

Témata: Lucie Zedníčková