Monika Absolonová drží půst! Jaké jsou výsledky?

Monika Absolonová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 14:12

Monika Absolonová seznámila své fanynky s vlastním způsobem, jak se snaží zhubnout. Dokonce se může pochlubit výsledky již po pouhém týdnu. Kolik kilogramů už dostala dolů?

Spousta slavných žen v jednom kuse řeší svou váhu. Hlavou to evidentně problesklo i Monice Absolonové, která zvolila poměrně radikální metodu, o které informovala fanoušky na sociální síti.

Na instagramu oznámila, že má za sebou týden s tzv. přerušovaným půstem. „8 hodin jím a 16 hodin piju vodu, popř. kávu nebo čaj bez cukru i mléka. A celý týden bez alkoholu. Hýbu se 30 až 60 minut denně,“ popsala dvojnásobná maminka.

„Váha mi po 7 dnech ukázala -3 kg… pro někoho to není nic moc, pro mě velké vítězství! Rozhodla jsem se, že v tom budu pokračovat. Protože pro mě osobně je daleko horší, že nesmím jíst to a to, než nejíst večer,“ vysvětlila zpěvačka.

Jak ale uvedla, ovlivní to i divadelní představení. „Tento týden to bude oříšek, protože jsem teď jedla od 9 do 17, ale v Duetech jim i během představení, takže teď to budu muset pozměnit,“ dodala.

Témata: Monika Absolonová