Michaela Kuklová prozradila tajemství: Zásnuby s přítelem!

Michaela Kuklová se zasnoubila 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. července 2020 13:33

Dobrých zpráv není nikdy dost. Michaela Kuklová prozradila v těchto dnech jedno velké tajemství, které si dosud nechávala pro sebe. Zasnoubila se s přítelem a výhledově ji čeká svatba.

Michaela Kuklová se sice potýká se zdravotními problémy, život si jimi ale pokazit nenechává. Naopak má už nějaký čas jeden velký důvod k radosti. Včera totiž v jednom rozhovoru přiznala, že je zasnoubená. Přitom v začátcích léčby se s partnerem rozcházela.

„Je to už docela dlouho, ale domluvili jsme se, že žádné do roka a do dne, prostě jak to vyplyne. Připomnělo mi to ale, jak mě Pepi požádal o ruku,“ svěřila se představitelka princezny Jasněnky na instagramovém profilu.

„Abych pochopila, že miluje mou duši, zvolil chvíli, kdy jsem byla ve starém vytahaném triku, rozcuchaná a nenamalovaná. Poklekl. Otevřel krabičku s prstýnkem a začal se vyznávat ze svých citů. Opěvoval mě. Nádherně,“ popisuje herečka.

Podle ní však dlouho nechápal, proč se ona jen usmívá a nic neříká, přesto se nevzdával. „Stále jsem mlčela. Zmlknul taky. Nastalo ticho, kdy jsme na sebe oba nechápavě koukali. Hlesla jsem: ‚A nechceš se mě na něco zeptat?‘ A jó!“ prozradila Kuklová pointu.

Témata: Michaela Kuklová