Martin Zounar jako dítě trpěl: Otec kvůli potížím syna utekl od matky!

Martin Zounar 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 16:12 | Aktualizováno: 29. července 2020 21:10

Martin Zounar si v dětství užil poměrně nepříjemné věci, narodil se totiž s jednou vadou, která vyděsila jeho otce, který se rovněž živil herectvím. Nakonec to ale celé dobře dopadlo.

Jelikož se Martin Zounar před 53 lety narodil lékařce, ta nejspíš dobře věděla, jaké jsou synovy vyhlídky, když se narodil předčasně a s postiženými nožičkami. Rodák z Hradce Králové se o tom rozpovídal v pořadu Až na dřeň ve vysílání Českého rozhlasu.

„Té nemoci se lidově říká čertovo kopyto a děti, které jí trpí, mají paty dopředu,“ svěřil se dle webu rozhlas.cz a zavpomínal, že otec se zprvu zděsil a týden ho nikdo neviděl. Nakonec se ale k radosti všech zúčastněných vrátil.

„Políbil maminku, která si myslela, že se už asi nevrátí, a řekl, tak se do toho dáme,“ prozradil oblíbený herec, který se nakonec vydal v tatínkových stopách. V dětství ale musel nejprve cvičit a nosit speciální boty, až se po dvou a půl letech konečně postavil na nohy.

Zounar později naslouchal tatínkovým radám. „Táta mi jednou řekl, až půjdeš do toho Národního, tak nic neříkej, jen zdrav. To prozatím stačí,“ nechal se slyšet.

Témata: Martin Zounar