Bohuš Matuš: Zvrat ve vztahu s otcem Lucinky? Řval, že ho zabije!

Bohuš Matuš s přítelkyní Lucinkou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 15:33 | Aktualizováno: 28. července 2020 22:02

Bohuš Matuš to s rodiči těhotné Lucinky nemá úplně jednoduché, zvlášť pokud mluvíme o jejím otci, který mu měl dokonce nedávno vyhrožovat. Vyříkali si to už oba pánové?

Když Bohuš Matuš oznámil, že se sedmnáctiletou přítelkyní Lucinkou čekají miminko, nijak netajil, že reakce jednoho z jejích rodičů byla poměrně ostrá. Její tatínek na ni prý do telefonu řval, že ho zabije. Čas však někdy přispívá k uklidnění situace.

Známý zpěvák popsal, jak s oběma rodiči vychází. „Její maminka je v mém věku a myslím, že mě má ráda. Samozřejmě to pro ni byla velká zpráva,“ prozradil v rozhovoru pro server blesk.cz. S jejím manželem je to naopak pořád trochu složitější.

„Nebudu lhát, byl trochu v šoku. Řekl, že mám přijít jako chlap a uvidíme, co se mnou… Ale prý se nemám bát, nic mi neudělá!“ konstatoval někdejší bronzový Slavík s tím, že mu dokonce po dceři poslal guláš.

Všechny ovšem zajímá, proč se doposud ještě nikdy nesetkali. „Pořád někde lítám, tatínek také pořád pracuje, a hlavně nezapomínejte, že my se s Lucinkou sice vídáme od jejích patnácti, ale chodit jsme spolu začali až později. Nebyl důvod,“ dodal Matuš.

Témata: Bohuš Matuš