Markéta Konvičková: Odhalila, co má v plánu po porodu!

Markéta Konvičková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 14:12

Markéta Konvičková si ještě stále užívá těhotenství, už ale přemýšlí nad tím, co bude dělat, až bude děťátko na světě. Bude následovat příklad kamarádky Moniky Bagárové, nebo se rozhodne chovat úplně jinak?

Nastávající maminka Markéta Konvičková hodně kamarádí s Monikou Bagárovou, která přivedla dceru na svět před dvěma měsíci. Do práce se ale zatím rozhodně nehrne. To sympatická blondýnka hodlá následovat spíš příklad Ewy Farne.

„Chtěla bych být aktivní maminka,“ prozradila v rozhovoru pro web idnes.cz. „Nedovedu si představit, že bych nastoupila na dvouletou mateřskou dovolenou a byla jenom doma,“ doplnila hned vzápětí.

Známá zpěvačka by podle svých slov takovým způsobem žít nemohla. „Studovala jsem vysokou školu, do toho jsem zpívala. O domácnost se budu starat, ale chtěla bych hned po dvou měsících, třeba už na prosinec bookovat venkovní akce,“ vysvětlila.

Konvičková věří, že se bude moci spolehnout na rodinu. „Moje mamka bude mladá babička, doufám, že mi s tím pomůže. Když bude partner doma a nebude zrovna lítat ve světě, tak určitě pomůže taky,“ dodala.

Témata: Markéta Konvičková