Těhotná Vendula Pizingerová: Tohle jí připadá zvláštní!

Vendula Pizingerová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. července 2020 12:10 | Aktualizováno: 28. července 2020 20:18

Vendula Pizingerová bude na letošní léto ještě dlouho vzpomínat, protože v dalších letech už se bude muset starat o dítě, které zatím nosí v břiše. Přesto nastávající maminka říká, že je to tentokrát zvláštní.

„Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným,“ zazní z úst Rudolfa Hrušínského ve slavné filmové adaptaci Rozmarného léta českého spisovatele Vladislava Vančury. Parafrázi těchto slov použila ve svém instagramovém příspěvku Vendula Pizingerová.

Vdova po slavném hudebním skladateli rozhodně neprožívá nešťastné léto, naopak se těší na miminko, o čemž nás symbolicky informovala na prvního máje. Jak tedy letošní prázdniny vidí jako nastávající maminka?

„Na plovárně… tento způsob léta… je celkově letos trošku zvláštní,“ připustila prezidentka Kapky naděje u snímku, který zveřejnila na sociální síti. Těhotenství si evidentně náramně užívá.

Pizingerová má rodit začátkem října. V Show Jana Krause před nějakým časem prozradila, že by se dítě mělo narodit ve stejný den, kdy má její výrazně mladší manžel Josef narozeniny. Tak uvidíme…

Témata: Vendula Pizingerová